Osteopaat Sluis en Middelburg

Mijn naam is Githa van ’t Westeinde geboren en opgegroeid in Zeeuws Vlaanderen en woonachtig te Aardenburg. Na het behalen van het diploma fysiotherapie (Bachelor of Science in Physical Therapy) in Breda ben ik naast mijn werk als fysiotherapeut gestart met de 5 jarige deeltijd opleiding Osteopathie aan The International Academy of Osteopathy (IAO) te Gent. Met een verdienste voor mijn wetenschappelijk artikel: de invloed van een zachte techniek ter hoogte van de thoracale wervelkolom op de hartritmevariabiliteit, en het behalen van het eindexamen voor de internationale jury ben ik in 2010 afgestudeerd en sindsdien met veel plezier werkzaam als geregistreerd osteopaat D.O.- MRO en tevens lid van de Nederlandse Vereniging Osteopathie.

Intussen ben ik alweer sinds 2011 werkzaam op Walcheren in Sint Laurens gelegen naast Middelburg en heb ik 9 jaar met veel plezier in Eede gewerkt.
Het is tijd om mijn horizon te verbreden en een nieuwe weg in te slaan, daarom begin ik dit nieuwe jaar met een vliegende start als zelfstandig osteopaat in Sluis.
Op maandag blijft het mooie praktijkcentrum in Sint Laurens mijn vast stek. Op dinsdag, donderdag en vrijdag ben ik te vinden in Zeeuws Vlaanderen te Sluis.

In osteopathie heb ik mijn passie gevonden. Iedere dag is het weer een feestje dit mooie en bijzondere beroep te mogen uitoefenen. Dit doe ik dan ook met heel veel plezier, enthousiasme, (honger naar) kennis en met een persoonlijke aanpak. Het mooie van het vak is dat de patiënt als geheel wordt benaderd en van top tot teen wordt onderzocht en behandeld. Het zoeken naar de oorzaak van de klacht is wat het beroep iedere dag weer zo leuk en uitdagend maakt. Elke patiënt is anders, elke klacht is anders. De afwisseling van volwassenen, kinderen, sporters, zwangeren en baby's vind ik ontzettend leuk en maakt mijn werk iedere dag weer ontzettend boeiend.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen het beroep volg ik jaarlijks bijscholingen, kortom een eeuwige student. Op dit moment zit ik in het tweede jaar van de Masteropleiding osteopathie bij kinderen en obstetrie aan Buckinghamshire New University (Engeland) in samenwerking met het IAO in Antwerpen. Deze opleiding benadrukt het belang van een wetenschappelijke onderbouwing van ons beroep en voor de erkenning van het vak osteopathie.

Naast osteopaat ben ik moeder van 2 lieve crazy cuties waar ik ontzettend van geniet. Mijn vrije tijd breng ik graag met mijn gezin door aan de Zeeuwse kust, de duinen in Cadzand of de Italiaanse of Oostenrijkse bergen. Heerlijk hardlopen of wandelen van Cadzand via Nieuwvliet, Groede tot Breskens en terug of lekker rond de polders van Aardenburg en de gemeente Sluis. Ook van een strandrit te paard, kiten, skiën, reizen en mooie plekken ontdekken kan ik ontzettend genieten.

Ik hoop jullie graag te mogen verwelkomen bij Osteopathie van ‘t Westeinde.

When we take good care of our body, our body takes good care of us...


Gevolgde Nascholingen: